Новий заклад. Київ: міське кафе Target cafe на Воскресенці - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: міське кафе Target cafe на Воскресенці
26-10-2020 0 2919


Назва: Target cafe

Де: вул. Генерала Жмаченка 28

Формат: міське кафе

Години роботи: з 09:00 до 22:00

Бюджет: ₴₴

15 жовтня розпочало роботу міське кафе Target cafe, заклад відкрився на Воскресенці в ЖК «Автограф». Концепція закладу відображена у назві та інтер’єрі — в перекладі з англійської target «мішень», яка була головним символом британської молодіжної субкультури в кінці 50-х років минулого століття. Дизайн інтер’єру створила Ales Piskun, візуально втіливши концепцію закладу.

«Target — твоє кафе «за рогом». Ми вважаємо, що зараз особливо важливо бути поза часом. Мода мінлива, а меблі та стіни лишають з нами. Речі, які дивують, з часом починають втомлювати. Ми створили місце, яке можна зустріти в будь-якому сучасному місті, в будь-якому районі — наші постійні гості не повинні втомлюватись від перенавантаженого деталями інтер’єру. Люди цінують кафе «за рогом» також і за звичну атмосферу», — розповідають редакції PostEat у закладі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Шеф-кухар Target cafe Євген Ларін сформував меню, в якому кожен знайде для себе особливу страву. Зранку і до 16:00 в кафе готують сніданки: французький омлет (100 грн), солоні сирники з лососем та пармезаном (115 грн), солодкі сирники зі сметаною та полуницею (95 грн), а також манну і вівсяну каші з пармезаном та явленими томатами (80 грн). В основному меню є сморреброд з лососем (125 грн), тигрові креветки з пікантним соусом (220 грн), качина грудка з броколі та вишневим соусом (190 грн), кролик у вершково-сметанному соусі з картопляним пюре (220 грн) та багато іншого. До страв пропонують каву, молочні коктейлі, лимонади, пиво, вино та кілька класичних коктейлів.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Фото: Target cafe

Читайте також:

Новий заклад. Київ: пекарня-кафе «Хлібний» на Львівській площі

Новий заклад. Київ: атмосферний грузинський ресторан «Грузія-фільм» на Великій Житомирській

Новий заклад. Київ: авторська кухня в ресторані Praktika Restaurant на Бульварно-Кудрявській

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi