пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Відомий український кулінар Євген Клопотенко у своєму Instagram повідомив про відкриття технологічно оновленої бази училища на Подолі, яке дозволить навчати майбутніх українських кухарів за сучасними методиками. Це стало можливим завдяки підписання меморандуму Євгеном Клопотенко з Міністерством освіти України торік.
Далі пряма мова:
«Я казав, що зміню кулінарну освіту в Україні. Повідомляю статус. Ви вже знаєте, що у минулому році я підписав меморандум з Міністерством освіти. Моя задача: змінити систему навчання кухарів. Це експеримент, який я очолюю, і зараз він проводиться на базі двох київських коледжей. Ціль: в результаті цього експерименту створити актуальну освітню систему та впровадити її у всій Україні.
Що відбулося з моменту підписання цього меморандуму. Рік ми витратили на різні бюрократичні процеси та запуск технологічно оновленого училища на Подолі. В травні почався ремонт. Гроші на це виділили з держбюджету та місцевого. Перший крок зробили: зачистили радянське обладнання та змінили на нове. У дітей з’явився су-від, шокер, вакууматор та 3D принтер для друку їжі.
Тепер це повноцінний Навчально-практичний центр, і сьогодні відбулося його офіційне відкриття після ремонту. Дякую Міністерству освіти і науки України, Департаменту освіти і науки Києва, Валентину Мондриївському, Ігорю Гарбаруку, Олені Фіданян за участь в реалізації реформи професійної освіти. Боротьба з радянським союзом продовжується. Зараз створюємо нові матеріали для навчання з крутою інформацією для кухарів. Далі буде.»
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Фото: instagram.com/klopotenko, unsplash
Читайте також:
В український прокат вийшов фільм Євгена Клопотенко «Борщ. Секретний інгредієнт»
Євген Клопотенко закликав владу України підтримати ресторанний бізнес
«Українська кухня офігезна» Євген Клопотенко збирається поновити старовинні рецепти
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi