пошук
Николай Бат
Автор
пошук
Николай Бат
Автор
В рамках підготовки до запуску друкованого видання «Гастрономічний Космос», яке буде презентовано у Києві 12 квітня 2018 року в Міжнародний День Польоту Людини в Космос, продовжуємо знайомити вас з шефами та їх цікавими думками щодо розвитку української гастрономії, її виходу на світову орбіту.
РАФАЕЛЬ СУРЕК / SILVESTER`S
Серед моїх короткострокових цілей є зробити так, щоб гості мого ресторану завжди лишалися задоволені, а ще – мати стабільну і сильну команду, яка щодня готує їжу щонайвищої якості. А як шеф, я хочу продовжувати розвивати свою кухню, аби зробити її кращою.
RAPHAEL SZUREK / SILVESTER`S
In the short term I want my restaurant to be full of happy customers, to have a stable and strong team that produces every service top quality food. As a chef I want to continue to develop my cuisine to always make it better.
Вже 12 квітня 2018 року в Міжнародний День польоту людини в космос відбудеться презентація унікального професійного друкованого видання «Гастрономічний Космос», метою якого виступає популяризація української гастрономічної культури, її ефективна та почасти ефектна інтеграція до світового простору гастрономії.
Замовити журнал можна за посиланням
Читайте також в журналі Гастрономічний космос. vol.1: «Поїхали»:
Запуск унікального друкованого журналу «Гастрономічний космос»
CHRISTIAN WIEGAND CLAUSEN / RAY
COSTANTINO PASSALACQUA / OSTERIA PANTAGRUEL
СЕРГІЙ БАЙСАРЕВИЧ /BARVY vs ІЛЛЯ СЬОМІН / TIN TIN
ЖЕНЯ МИХАЙЛЕНКО / Noodle vs Marketing / Bánh mì vs Marketing
МІРАЛІ ДІЛБАЗІ / ГОСТЕРІЯ ХАТА ПОДОПРИГОРА
ВОЛОДИМИР ЯРОСЛАВСЬКИЙ / Lucky Restaurant Vinoteque
ЕКТОР ХІМЕНЕС-БРАВО / BAO, NAM, Bo.Pastry
МІШЕЛЬ РУ Молодший / Le Gavroche
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi