Внимание. На сайте действуют возрастные ограничения.

Я подтверждаю что мне исполнилось 18 лет
Нові заклади квітня 2019: 31 нова гастрономічна локація recommended to visit - PostEat

пошук

Нові заклади квітня 2019: 31 нова гастрономічна локація recommended to visit
02-05-2019 0 6098


Головна фотографія (колаж): Takava Coffee–BuffetRakhat LukumSalo Bar

Нові заклади квітня 2019 шукала редакція PostEat. На початку кожного місяця ми традиційно публікуємо огляд нових київських закладів, які обіцяють киянам та гостям міста нові гастрономічні враження. Весна продовжує буяти, вдихаючи життя в столицю — на екваторі сезону в Києві відкрився 31 різноформатний цікавий заклад. Сало-бар та бургерна, азіатський фьюжн-ресторан, унікальний entertainment–простір, винний бар та веганський фаст–фуд — в новому огляді ми розповідаємо, які нові заклади квітня 2019 варто відвідати найближчими днями.

Salo Bar

Де: вул. Басейна, 1–3/2.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (60 – 265 грн), салати (60 – 160 грн), перші страви (68 – 150 грн), гарячі страви (85 – 180 грн), сало з Бесарабки (50 – 105 грн).

Страви: деруни зі шкварками – 75 грн, бограч – 140 грн, дошка сала – 150 грн, вареники з тельбухами – 55 грн, банош з бринзою та шкварками – 85 грн, печеня по–закарпатськи – 105 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан української кухні, знаходиться у ТЦ Arena City, проект міжнародного холдингу Bulldozer Group, стильний інтер’єр, автентичні страви з різних регіонів України, кілька видів борщу, відкрита кухня, резерв столів.

На вулиці Басейній, в торговому центрі Arena City з’явився новий ресторан української кухні Salo Bar. Це заклад про любов до сала, яке, на думку творців, є діамантом української кухні. Відкрив заклад міжнародний холдинг Bulldozer Group. У закладі стильний інтер’єр, що поєднує в собі сучасні тренди і український колорит. Фактурні стіни тут прикрашені портретами світових знаменитостей, одягнених в українські національні строї. В меню Salo Bar — автентичні страви з різних регіонів України: борщ, кров’янка, банош з бринзою і шкварками, смажена свиняча шия, вареники, гомбовці і деруни, білі закарпатські гриби, ну і, звичайно ж, сало. На відкритій кухні готують кілька видів борщу: закарпатський з квашеною капустою, полтавський з домашнім півнем і галушками, борщ за старокиївським рецептом на основі квасу. В меню представлено також 7 варіацій українських вареників. Заклад розрахований як на туристів, так і на поціновувачів рідної української кухні.

Ottoman house cafe

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ottomanhousecafe (@ottomankiev)

Де: вул. Велика Васильківська, 122.

Бюджет: ₴₴. Супи (65 – 110 грн), салати (80– 125 грн), піде (75 – 135 грн).

Страви: гострий лахмаджун – 75 грн, піде з м’ясом – 125 грн, садж з телятини – 198 грн, хумус – 78 грн.

Напої: айран – 25 грн, чай – 27 грн, еспресо – 42 грн, капучино – 63 грн.

Деталі: заклад турецької кухні, знаходиться у центрі міста, стильний сучасний інтер’єр, аутентичні рецепти, садж, страви на грилі, випічка, резерв столів, take away.

Ottoman house cafe відкрилося на початку квітня на місці ресторану східної кухні «Долма». У новому закладі пропонують страви турецької кухні — різні види донеру, дурум, кебаб-донер, іскандер-донер, супи, салати, рибу на грилі, традиційну випічку піде. Усі страви у закладі вирізняються оригінальною подачею.

Anderson Cafe Kiev

Де: вул. Мала Житомирська, 18.

Бюджет: ₴₴. Торти (345 – 600 грн), десерти (29 – 60 грн), ланч–бокси (59 – 115 грн), кава (25 – 50 грн), смузі (55 грн).

Страви: пиріг–кіш «Шпинат–креветка» – 45 грн, мусове тістечко «Пряна груша» – 48 грн, «Наполеон» – 38 грн, штрудель вишня – 38 грн, еклер обліпиха – 29 грн, медовик – 38 грн, ланч–бокс «WOK локшина + курка су–від + кисло–солодкий соус» – 85 грн.

Напої: еспресо – 25 грн, капучино – 39 грн, лимонад – 29 грн, чайник чаю «Грейпфрут–розмарин» – 59 грн.

Деталі: кафе–кондитерська, знаходиться в центрі Києва, лаконічний інтер’єр, вітрина з десертами, торти, тістечка, кава, печиво, кіші, випічка, ланчі, сніданки, take away.

В останній день березня в центрі Києва відкрилося кафе–кондитерська Anderson Cafe Kiev, яке до цього моменту працювало в онлайн–режимі. У затишному Anderson Cafe Kiev гостям пропонують за доступні гроші натуральні десерти, приготовані за класичними і авторськими рецептами. В меню — торти, тістечка, еклери, пироги і штруделі, випічка та печиво, а також сніданки і готові ланч–бокси.

Пироги та друзі

Де: провулок Євгена Гуцала, 3а.

Бюджет: ₴₴. Супи (75 грн), несолодкі пироги (60 – 600 грн), солодкі пироги (148 – 560 грн).

Страви: пісний пиріг з картоплею та грибами – 240 грн/1 кг, спанакопіта – 440 грн/1 кг, пиріг з лимонним курдом та меренгою – 360 грн/1 кг, пиріг з лісовою ягодою – 296 грн/1 кг.

Напої: узвар – 35 грн, морс малина – 70 грн/1 л, кисіль вишневий – 35 грн.

Деталі: пирогова, сніданки, повноцінне меню, сезонні страви, безкоштовна доставка по Києву, майстер–класи для дітей.

Недалеко від станції метро «Печерська» відкрився вже четвертий в Києві заклад «Пироги та друзі». В меню — 24 види солодких і солоних пирогів. Серед пирогів з солоною начинкою — пироги з телятиною, з капустою і грибами лисичками, баклажанами в соусі теріякі, з фореллю і шпинатом, а також лорен, спанакопіта і квадроформаджіо. У розділі солодких пирогів — яблучний, вишневий, малиновий, горіховий, безглютеновий з маком. Крім пирогів, в закладі готують сніданки.

Пиріжкова «Тітка Клара»

Де: Бессарабська площа, 2.

Бюджет: ₴. Пиріжки (11 – 29 грн), салати (34 – 43 грн), десерти (26 – 52 грн), безалкогольні напої (16 – 55 грн).

Страви: пиріжок з рибою – 21 грн, пиріжок зі шпинатом та сиром  – 20 грн, пиріжок з телятиною – 22 грн, вінегрет – 34 грн, салат «Олів’є» – 43 грн.

Напої: імбирний чай – 29 грн, узвар – 25 грн, компот – 25 грн, лате на соєвому молоці – 55 грн.

Деталі: київська мережа пиріжкових, завжди свіжа випічка, лояльна цінова політика, великий вибір фірмових пиріжків, багато начинки в пиріжках, зручний to go формат, знижка 50% на вчорашню випічку, лимонади, салати take away.

Чотирнадцятий заклад мережі пиріжкових «Тітка Клара» відкрився 1 квітня на Бессарабській площі. Нова локація знаходиться в будівлі ринку, на місці бару «Глінтвейня», який закрився взимку 2018 року. Меню традиційне — домашні пиріжки з різними начинками за дуже демократичними цінами. Справжніми хітами продажів є солоні пиріжки з куркою і грибами, зі шпинатом і зеленню, з телятиною, і солодкі — з маком, з вишнею. Крім здобної випічки, у закладі готують десерти і салати. З напоїв пропонують компот, узвар, чай і кавові напої.

Rakhat Lukum

Де: б–р Лесі Українки, 34.

Бюджет: ₴₴. Салати (72 – 172 грн), холодні закуски (33 – 269 грн), основні страви (88 – 285 грн).

Страви: теплий салат з телятиною – 143 грн, грибні капелюшки із сиром сулугуні та фреш–салатом – 88 грн, баранина з овочами – 124 грн, карпачо – 98 грн.

Напої: «Цинандалі біле» – 390 грн/750 мл, «К’янті Різерва червоне» – 460 грн/750 мл, «Розе д’Анж» – 65 грн/50 мл.

Деталі: ресторан з кухнею «азіатський фьюжн», знаходиться у центрі міста, бізнес–ланчі по буднях цілий день, гарний вибір вина, коктейлі, вина побокально, караоке, вечірки, дитяча кімната, резерв столів.

У центрі Києва, на бульварі Лесі Українки, відкрили новий ресторан фьюжн–кухні Rakhat Lukum. У меню ресторану поєднали східний колорит, авторську індивідуальність та європейські кулінарні техніки. У Rakhat Lukum вирішили не спрощувати традиції східної кухні, а перетворювати їх, застосовуючи авторський підхід. Гриль–меню закладу представлене м’ясними та рибними стейками, шашликами і кебабами в різних варіаціях. Крім цього, в меню ви знайдете піцу, бургери і хачапурі. В Rakhat Lukum  до послуг гостей дві зали, в одній з яких є відкритий мангал. Для дітей облаштовано окрему ігрову кімнату, де вони можуть цікаво проводити час разом з аніматорами.

Restaurant Welcome Eat

Де: вул. Гусовського, 12/7.

Бюджет: ₴. Салати (69 – 124 грн), піца і хачапурі (69 – 116 грн), основні страви (49 – 95 грн).

Страви: салат з телятиною та печеним перцем – 89 грн, хачапурі по–аджарськи – 79 грн, піца пепероні – 83 грн, спагеті карбонара – 68 грн, курка в кисло–солодкому соусі – 83 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: інтернаціональна кухня, знаходиться на Печерську, лаконічний інтер’єр, страви на мангалі, вина та міцний алкоголь, кальян, караоке, резерв столів, pets friendly.

Неподалік від станції метро «Печерська» відкрився демократичний ресторан інтернаціональної кухні Welcome Eat. В меню ресторану — паста і піца, гамбургери, м’ясо і риба на мангалі, а також страви української, грузинської, узбецької кухонь. У винній карті представлено 5 видів вин. У закладі також можна покурити кальян. Ресторан наголошує на своєму доброзичливому ставленні до домашніх тварин, навіть екзотичних.

Champion Hall

Де: КВЦ «Парковий», Паркова дорога, 16а.

Бюджет: ₴₴₴. Антипасті і салати (75 – 455 грн), карпачо і тартари (255 – 455 грн), хоспер-страви (250 – 1500 грн), десерти (95 – 250 грн).

Страви: тартар з яловичини – 255 грн, маш–салат з тунцем татакі в тайському стилі – 330 грн, стейк Ковбой з соусом чімічурі і пюре дюшес – 1100 грн, карамелізовані щупальця восьминога – 385 грн.

Напої: еспресо – 60 грн, апельсиновий фреш – 95 грн, смородиновий чай – 130 грн, раф–кава – 8 грн.

Деталі: entertainment–простір преміум–рівня, знаходиться на 3 поверсі КВЦ «Парковий», шеф–кухар Армен Манукян, американська і європейська кухні, авторська подача, денне і нічне меню, спеціальне меню для вболівальників, змістовна винна карта, вина побокально, класичні та авторські коктейлі, караоке, кейтеринг, підходить для організації заходів різного формату, резерв столів.

Champion Hall — це унікальний заклад в Україні та в Східній Європі, аналоги якого на сьогоднішній день існують тільки в Західній Європі та за океаном. Champion Hall концептуально об’єднує спорт–HUB, ресторан авторської американської та європейської кухонь, караоке та event–локацію. Головна перевага Champion Hall — в об’єднанні кількох форматів дозвілля в одній локації і забезпеченні високого рівня їх реалізації. Кухня комплексу вельми різноманітна і спирається на американські та європейські гастрономічні тренди, щоб гості ресторану–караоке і вболівальники гарантовано змогли знайти страву до смаку. У Champion Hall є кілька видів меню — повноцінне основне меню, яке діє в ресторані вдень, і полегшене нічне меню з акцентом на закуски.

Pro Coffee

Де: вул. Володимирська, 51/53.

Бюджет: ₴.

Напої: еспресо – 30 грн, капучино – 37 грн, допіо – 35 грн, оранж–капучино – 55 грн.

Деталі: кав’ярня в центрі міста, гарний інтер’єр, панорамні вікна, класичні та авторські кавові напої, кава на рослинному молоці, корисні десерти.

Невелика кав’ярня Pro Coffee відкрилася неподалік від метро «Золоті Ворота». Тут можна насолодитися кавою і красивим видом на старе місто з панорамних вікон. У Pro Coffee подають різні кавові напої: від звичних еспресо, допіо і лате до приготованих за власними рецептами. До кави можна замовити порційний десерт від компанії «Щось до чаю». У кав’ярні є і позиції vegan friendly, наприклад, капучино на рослинному молоці і шоколад без молока і цукру. Відкрита кав’ярня з 08:00 до 20:00 в будні і з 10:00 до 20:00 у вихідні.

Міля Beer Shop

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Уважаемые друзья хочу сказать всем ДОБРОЕ УТРО Пришло время рассказать о новом проекте который мы запускаем вместе с Артёмом Милевским в самые ближайшие дни♣️ МИЛЯ «Beer Shop» это тематическое заведение с элементами футбольной истории о карьере Артёма от самых ранних этапов, до сегодняшнего дня ♣️⭐️ Вы спросите что будет продаваться в магазине ? ♣️ Я отвечу ⭐️ Лучшее украинское пиво ⭐️ Самое свежее, и самое вкусное ♣️⭐️ Также будет очень крутой ассортимент «снеков», рыба, мясо, колбаски, орешки и закуски под пенный напиток ⭐️ В нашем «Beer Shop» можно будет также посидеть, сфотографироваться с красивыми рисунками, отдохнуть, получить памятные подарки от Мили, и самое главное посмотреть футбол ♣️⭐️ Мы будем всегда на большом экране транслировать ФК «Динамо» Брест, и конечно же ФК «Динамо» Киев ⭐️♣️ Лига Чемпионов, Лига Европы, сборная Украины всегда будут в прямом эфире ⭐️♣️ В течении ближайших дней, я буду Вас информировать о открытии, и акциях которые мы будем проводить ⭐️

Публикация от Beer Shopby♣️Milevsky♣️ (@milya_beer_shop)

Де: пр–т Петра Григоренка, 15.

Бюджет: ₴₴. З асортиментом можна ознайомитись у закладі.

Деталі: тематичний пивний магазин–бар, амбасадор закладу — відомий футболіст Артем Мілевський, українське пиво в асортименті, широкий вибір закусок до пива, трансляції футбольних матчів.

15 квітня офіційно відкрився Міля Beer Shop — заклад є спільним проектом українського футболіста Артема Мілевського і його менеджера Олександра Панкова. За словами Олександра Панкова, Міля Beer Shop — це тематичний заклад з елементами футбольної історії. Стіни бару прикрашені портретами Артема Мілевського та його колег. В меню закладу, за словами Панкова, — найкраще українське пиво; окрім цього, гостям пропонуватимуть широкий вибір снеків до пива, а також рибу, м’ясо, ковбаски тощо. Концепція Міля Beer Shop передбачає можливість відпочити та випити пива, отримати пам’ятні подарунки, та, звичайно, подивитися футбол.

Sharikava

Де: вул. Нижній Вал, 37/20.

Бюджет: ₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: мережа кав’ярень, локації в Житомирі, Бердичеві, Коростишеві та Вінниці, класичні кавові напої та десерти, take away.

Перша локація української мережі кав’ярень Sharikava з’явилася на Подолі. Sharikava — це мережа кав’ярень з Житомира, яка вже налічує понад 15 локацій в Житомирі, Бердичеві, Коростишеві та Вінниці. В меню — класичні кавові напої, молочні коктейлі, протеїн та чай. З їжі гостям пропонують сендвічі, гранолу, арахісову пасту, десерти і крафтові цукерки. Завважте: у Sharikava є всього кілька столиків, тому заклад працює переважно в форматі take away.

Tbiliso

Де: вул. Деміївська, 31.

Бюджет: ₴₴. Салати (95 – 129 грн), основні страви (135 – 197 грн), десерти (45 – 89 грн).

Страви: хачапурі по–імеретинськи – 97 грн, хінкалі з білими грибами – 27 грн/1 шт., пхалі зі шпинатом – 65 грн, люля–кебаб з телятини – 175 грн.

Напої: вино «Алаверди» – 395 грн / 750 мл, вино «Твіши» – 450 грн / 750 мл, вино «Мцване» – 475 грн.

Деталі: грузинська кухня, лояльне ціноутворення, сучасний інтер’єр, традиційне меню, сезонні пропозиції від шефа, винна карта, баклажанне меню, спеціальні пропозиції, тераса, резерв столів.

П’ятий заклад мережі Tbiliso відкрився в житловому комплексі Park Avenue на Деміївці. В меню ресторану — 11 видів хачапурі і 6 видів хінкалі, 4 види люля–кебабу і шашлик, а також грузинські закуски, салати та десерти. Винна карта включає в себе гарний вибір грузинських, італійських та іспанських вин. Tbiliso — мережа сімейних ресторанів грузинської кухні. Ще 4 ресторани працюють на Русанівській набережній, в ТРЦ Dream Town, New Way і Lavina Mall.

Malevich

Де: вул. Рейтарська, 17.

Бюджет: ₴₴.

Страви: сирна дошка – 200 грн, томати та оливки – 100 грн, хумус – 100 грн, паштет із червоної риби – 140 грн.

Напої: Riesling «Колоніст» – 500 грн/750 мл, Pinot Grigio Veneto Blanc – 350 грн/750 мл, San Valentin Bianco Torres – 100 грн/150 мл.

Деталі: винний бар, знаходиться у центрі міста, широкий вибір вина з різних куточків світу, закуски до вина, концептуальний інтер’єр, вечірки, працює щоденно з 16:00 до 23:45.

Після паузи бар Malevich знову відкрив свої двері — тепер заклад знаходиться на вулиці Рейтарській. Якщо Malevich на Ярославовому Валу спеціалізувався на українських винах, то оновлений бар на Рейтарській розширив географію винної карти. У барі можна спробувати вина з України, Німеччини, Італії, Іспанії, Португалії, Нової Зеландії, Аргентини і Чилі. До вина тут пропонують різні закуски: сирну дошку, томати і оливки, рибний паштет. В оновленому барі Malevich не готують каву.

Gonzo Bar

Де: вул. Костянтинівська, 19.

Бюджет: ₴. Сендвічі (98 грн), страви (59 – 146 грн).

Страви: смажений сендвіч з куркою та авокадо – 98 грн, томатний суп з беконом – 72 грн, курячі крильця в азіатському соусі – 86 грн, закуска з тунця – 68 грн.

Напої: Gonzo Lavender – 60 грн/0,33 л, Gonzo АРА – 70 грн/0,33 л, Gonzo blanche – 60 грн/0,33 л, Gonzo smorodina gose – 55 грн/0,4 л.

Деталі: демократичний пивний бар, знаходиться на Подолі, дизайнерський інтер’єр, крафтове українське пиво, вибір міцного алкоголю, коктейлі від Максима Яцюти, сендвічі та повноцінні страви.

У квітні на Подолі почав свою роботу Gonzo — пивний бар з демократичними цінами. Gonzo bar є проектом пивоварні Gonzo Brewery і творців бару «Відро». Засновники позиціонують новий заклад як «дружній бар, в якому можна випити крафтове пиво, коктейлі, міцний алкоголь, а також смачно поїсти». Бар знаходиться в підвальному приміщенні, інтер’єр — в стилі industrial loft для бару розробляло київське архітектурне бюро «Форма». В меню Gonzo Bar – 19 видів розливного крафтового пива від української пивоварні Gonzo Brewery, крафтовий сидр, міцний алкоголь і коктейлі. За розробку коктейлів на основі пива відповідає бар–менеджер Максим Яцюта. З їжі в закладі пропонують сендвічі, супи, салати, а також класичні закуски до пива: м’ясне асорті, фіш–енд–чіпс, крильця в азіатському соусі.

I’m Burger

Де: вул. Басейна, 1–3/2.

Бюджет: ₴. Бургери (120 – 270 грн), салати (120 грн), чізбургери (160 – 320 грн), ребра та крильця (120 – 125 грн).

Страви: салат нісуаз – 120 грн, бургер Miami – 230 грн, камамбургер 50 cent – 270 грн, чізбургер Jay Z – 160 грн, VIP Fondue Burger – 330 грн.

Напої: crazy shake Oreo – 199 грн, морс – 60 грн, апельсиновий лимонад – 60 грн, капучино – 50 грн, пиво Corona – 85 грн.

Деталі: бургерна, знаходиться у ТК Arena City, проект міжнародного холдингу Bulldozer Group, концептуальні інтер’єр та меню, бургери з високоякісного м’яса, ексклюзивний бургер з камамбером, ребра та картопля фрі, пиво, crazy shake, take away.

20 квітня відбулося гучне відкриття бургерної I’m Burger в Arena City. I’m Burger заперечує свою причетність до поняття фаст–фуду у звичному розумінні і позиціонує себе як заклад формату casual dining, який передбачає поєднання демократичних цін з високою якістю їжі та сервісу. В основі гастрономічної концепції — бургери з високоякісною яловичиною та свіжоспеченими булочками, які готують на відкритій кухні. У меню представлено 9 видів бургерів, серед яких і так звані камамбургери, зрозуміло, з сиром камамбер. Окрім бургерів можна замовити супи, салати, реберця, класичні снеки — картоплю фрі та чіпси, а також десерти. У розділі напоїв пропонують каву, чай, лимонади, домашні компоти та шейки. Серед алкогольних напоїв в I’m Burger — пиво, вино та кілька коктейльних позицій.

Il Molino

Де: вул. Набережно–Хрещатицька, 41, БЦ «Астарта».

Бюджет: ₴₴. Салати (89 – 169 грн), піца (129 – 289 грн), десерти (39 – 115 грн).

Страви: піца «Неаполітана» – 179 грн, равіолі з лососем – 149 грн, куряча грудка з баклажанами – 159 грн.

Напої: обліпихово–імбирний лимонад – 55 грн, обліпихово–грушевий чай – 55 грн, какао з кантучіні – 55 грн, рожевий джин–тонік – 99 грн.

Деталі: сім’я італійських піцерій, демократичний формат, традиційний інтер’єр, великий вибір неаполітанської піци, дров’яна піч від Stefano Ferrara Allestimenti, домашня паста, італійське борошно вищого гатунку виробника Molino di Pordenone, доставка, акції та бонуси для постійних гостей, сезонне оновлення меню, сніданки, дитяче меню.

Ресторан Il Molino на Подолі, що став вісімнадцятим закладом мережі, відрізняється від своїх попередників оновленим, більш витонченим інтер’єром. Меню у новому закладі Il Molino не відрізняється від інших. У ньому — традиційні італійські страви: піца, яку готують у дров’яній печі, відповідно до  закріплених в італійському законодавстві стандартів; паста та равіолі ручної роботи. У ресторані також пропонують 7 салатних позицій, супи, м’ясні та рибні стейки, італійські десерти, а також страви для дітей. Винна карта налічує 19 позицій.

Takava Coffee–Buffet

Де: вул. Басейна, 1–3.

Бюджет: ₴. Чорна кава (38 – 98 грн), солодощі (38 – 108 грн), коктейлі (148 грн).

Їжа: сирний йогурт з полуницею і кокосом – 84 грн, гранола з манго і кокосовим йогуртом – 84 грн, курка та кунжутні овочі – 128 грн, пате з сьомги на злакових тостах – 78 грн.

Напої: еспресо – 38 грн, раф – 68 грн, матча лате – 74 грн, колд брю – 64 грн.

Деталі: кав’ярня, сніданки цілий день, якісна кава, смачні десерти, зручне розташування, два поверхи, панорамні вікна, дизайн інтер’єру від відомих українських дизайнерів братів Юдіних, формат take away, паркінг.

Ще одна кав’ярня Takava Coffee–Buffet з’явилась у Києві — вона знаходиться у ТРЦ «Арена–Сіті». Раніше на цій локації працював заклад Café Select Eatery. Takava Coffee–Buffet спеціалізується на приготуванні speciality кави власного обсмажування та авторських коктейлів. На відміну від першого закладу, тут значно більше простору для гостей і повноцінна кухня. Сніданками тут годуватимуть упродовж всього дня. В меню — великий вибір класичних та альтернативних кавових напоїв, вино, віскі, коктейлі та лимонади. У якості сніданку тут пропонують легкі ранкові страви.

STRONG BAR 

Де: вул. Терещенківська, 13.

Бюджет: ₴₴. Салати (80 – 135 грн), стартери (65 – 120 грн), основні страви (130 – 280 грн).

Страви: табуле – 80 грн, хумус з ростбіфом – 90 грн, бефстроганов – 200 грн, люля–кебаб з телятини з овочами – 140 грн.

Напої: Whiskey Sour – 125 грн, Amaro Spritz – 145 грн, Ankle Breaker – 145 грн, Boulevardier – 155 грн.

Деталі: бар поблизу парка Шевченко, європейська кухня, великий вибір коктейлів, кальянне меню для гурманів, працює щодня до 02:00.

На місці закладу Bottega відкрився бар з кальянами STRONG BAR. Засновники закладу вирішили об’єднати в одному місці цікаві коктейлі, смачну їжу та топові кальяни. Коктейльна карта пропонує різноманітні коктейлі у категоріях Sweet&Sour (кисло–солокі коктейлі), Aperetivo, Strong, а також безалкогольні коктейлі Virgin. Також подають вино, віскі, ром, бренді та коньяк, текілу та мескаль. До коктейлів можна замовити різноманітні стартери, сендвічі, салати, супи, а також основні страви, наприклад, люля–кебаб, бефстроганов, чілі кон карне, медальйони.

Restaurant & bar «ДУША»

Де: вул. Льва Толстого, 39.

Бюджет: ₴₴. Салати (160 – 220 грн), закуски (75 – 260 грн), основні страви (165 – 295 грн).

Страви: салат нісуаз з тунцем татакі – 220 грн, пате з курячої печінки та томатним кюлі – 75 грн, качина ніжка з рисом басматі – 180 грн, ризото з креветками – 190 грн.

Напої: еспресо – 40 грн, матча лате – 100 грн, айріш кава – 120 грн, лимонад – 100 грн.

Деталі: ресторан і коктейль–бар з оригінальним інтер’єром, сніданки, сезонні пропозиції в меню, великий вибір алкоголю, зручне розташування в центрі, паркінг, резерв столів, кальян, жива музика, вечірки.

Ресторан–бар «ДУША» відкрився після перезапуску і оновлення. Заклад, відомий своїм цікавим інтер’єром з фресками Ботічеллі, розширив меню. Тепер гостям пропонують ще й кальяни – класичний, преміум та міцний, у тому числі і на фруктових чашах. Що ж до всього іншого, то заклад працює, як і раніше. У «ДУШІ» можна поснідати яйцями Бенедикт, пообідати чимось із гриль–меню, а увечері душевно посидіти за коктейлем та замовити мідії чи фірмові закуски.

PESTO CAFE

Де: вул. Іоанна Павла II, 5.

Бюджет: ₴₴. Салати (98 – 168 грн), піца (99 – 178 грн), основні страви (128 – 298 грн), десерти (36 – 88 грн).

Страви: ніжний паштет з яблучним конфітюром – 98 грн, фірмова піца Песто – 168 грн, дорадо з лимоном і чебрецем – 278 грн, ризото з білими грибами – 148 грн.

Напої: мохіто б/а – 68 грн, яблучний сік – 79 грн, ягідний чай з м’ятою – 68 грн.

Деталі: мережа сімейних ресторанів італійської кухні, сезонне меню, сніданки з 10:00 до 13:00, kids friendly, літня тераса, дитяче меню, дитяча кімната, аніматори, безкоштовна доставка щодня з 10:00 до 22:30 (при мінімальній сумі замовлення від 200 грн), банкетні пропозиції, майстер–класи, резерв столів.

Новий заклад PESTO CAFE відкрився у торговому центрі Good Life— це вже шістнадцятий заклад мережі і другий заклад, що відкрився у 2019 році. В основі меню — автентичні італійські страви в авторських інтерпретаціях: хрусткі брускети, закуски і салати, італійський хліб, ризото, равіолі, паста та тонка італійська піца. У барному меню — соки, лимонади та чаї власного приготування, а також класичні алкогольні напої — вино, віскі, коньяк, лікери. У новому закладі мережі, за найкращою традицією, раді гостям будь–якого віку. Тут обладнані розважальні зони для тинейджерів і кімната з нянею для малюків 0–7 років, а також окрема кімната для матері та дитини. В Pesto Café в ТЦ Good Life є літня тераса.

Menya Musashi

Де: пр–т Бажана, 1е, ТРЦ Appetite.

Бюджет: ₴₴. Рамен (69 – 195 грн), гьодза (75 – 99 грн), салати і стартери (19 –115 грн).

Страви: рамен з телятиною кобе – 99 грн, рамен з морепродуктами – 135 грн, рис з качкою – 129 грн, гьодза зі свининою – 85 грн.

Напої: лимонад лічі – 99 грн, еспресо – 30 грн, мохіто – 89 грн, матчу капучино – 69 грн.

Деталі: мережа японських рамен–шопів, інтер’єр в стилі лофт з художніми панно, спеціальні пропозиції для постійних гостей, рамен–ланчі в будні дні з 12:00 до 15:00 з безлімітним лимонадом, веганське і сезонне меню, винна і барна карти, чайна карта, авторські коктейлі, формат take away.

Дев’ятий заклад мережі раменних Menya Musashi з’явився у ТРЦ Appetite на Осокорках. Основною стравою в меню закладу є рамен, тут пропонують 7 видів цієї японської страви — рамен зі свининою, з телятиною, з куркою, з качкою, з креветками та з морепродуктами, а також рамен на кокосовому молоці. У свою страву гості опційно можуть додати додаткові інгредієнти на кшталт локшини, норі, грибів шиїтаке, м’яса тощо. В закладі також можна замовити локшину, рис, салати та гьодза — китайську страву з тіста з овочево–м’ясною начинкою. У барному меню Menya Musashi доступні різноманітні коктейлі, вино, віскі, пиво, а також безалкогольні та детокс–напої.

Kohana Kava

Де: вул. Миколи Грінченка, 2/1, БЦ «Протасів».

Бюджет: ₴. Еспресо – 33 грн, капучино – 43 грн, трав’яний чай – 28 грн, шоколадно–малиновий тарт – 45 грн, брауні – 45 грн.

Деталі: кав’ярня в БЦ «Протасів», класичні та альтернативні кавові напої, десерти від Baker Street Bakery та Pasteis de Kyiv.

Кав’ярня Kohana Kava закрила локацію у ТЦ GLOBUS і відкрилась у форматі coffee–corner у холі бізнес-центру Protasov. Наразі у закладі готують лише класику, трав’яні чаї, до яких можна замовити десерти від Baker Street Bakery та Pasteis de Kyiv.

Star Burger

Де: пр–т Перемоги, 26, ТРЦ Smart Plaza Polytech.

Бюджет: ₴₴. Салати (99 – 249 грн), ребра і стейки (169 – 329 грн), десерти (34 – 129 грн).

Страви: кіноа салат – 99 грн, цезар з креветками – 249 грн, PORK RIBS BBQ – 329 грн, GARY’s SUPER ЧІЗ – 249 грн.

Напої: коктейль Cherry Beerry – 99 грн, коктейль Gin Garden – 139 грн, коктейль Clover Club – 129 грн, коктейль Red Apple – 129 грн.

Деталі: ресторан американської кухні, бургер–меню, стейки, блюда для вегетаріанців, панорамні вікна, коктейльна карта, сніданки щодня з 10:00, формат take away, система безлімітних напоїв, в п’ятницю і суботу подають два коктейлі за ціною одного, літня тераса, резерв столів.

Star Burger в Smart Plaza Polytech — перший заклад мережі з відкритою кухнею. Інтер’єр в стилі лофт та фірмових кольорах оздоблений натуральною деревиною. Меню нового Star Burger не відрізняється від інших закладів мережі. Тут пропонують 24 види бургерів, серед яких бургери з яловичиною, індичкою, куркою, лососем і навіть вегетаріанський бургер з буряком та сиром фета. Звичні бургер–сети традиційно подаються з картоплею фрі та коул–слоу. Окрім цього можна замовити салати, класичні стартери і десерти.

М’ясторія

Де: вул. Соборна, 140а.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (69 – 270 грн), основні страви (120 – 345 грн), бургери (225 – 288 грн).

Страви: хамон з оливковим пате – 270 грн, фуа–гра в ягідному соусі – 354 грн, портобело з ростбіфом – 210 грн, медальйон з лисичками – 270 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: мережа м’ясних магазинів–ресторанів в Києві, бренд–шеф Асмік Гаспарян, витримані стейки і м’ясо українського виробництва, в закладах можуть приготувати м’ясо; повноцінне меню кухні, доставка в будь–яку точку Києва і України, бургери і стейки, «роли» з м’ясом.

Новий заклад мережі магазинів і ресторанів «М’ясторія» відкрився в ТЦ «Європарк» на Софійській Борщагівці — це вже шоста локація мережі в Києві. У закладі пропонують стейки вологої і сухої витримки українського походження, делікатеси та фермерські продукти, які можна придбати з собою або поласувати ними в ресторані. Окрім м’яса та супутніх продуктів тут також можна замовити бургери, м’ясні роли, сири.

Balcone Coffee Bar

Де: пр–т Правди, 45а.

Бюджет: ₴. Напої (25 – 60 грн).

Напої: раф кава – 50 грн, капучино – 35 грн, хенд–брю – 55 грн, матча чай – 50 грн.

Деталі: кав’ярня, великий двоповерховий простір; засновники позиціонують кав’ярню не лише як місце для відпочинку та приємних зустрічей, а і як коворкінг.

Balcone Coffee Bar відкрився у житловому комплексі «Варшавський Квартал» на Виноградарі. У Balcone Coffee Bar готують класичні кавові напої — еспресо, допіо, фільтр, капучино, флет уайт, лате, макіато, раф каву, а також лонг-блек та хенд-брю. Каву тут готують на звичайному або specialty зерні. Окрім кавових напоїв у кав’ярні можна замовити чай, какао, матча, свіжі соки та смузі. З їжі пропонують сендвічі та десерти.

Lion Coffee у UNIT.City

Де: вул. Дорогожицька, 3.

Бюджет: ₴.

Напої: раф кава – 39 грн, масала чай – 39 грн, капуоранж – 39 грн.

Деталі: демократичне міське кафе, мережа закладів Lion Coffee, класична кавова карта, лаконічне меню, take away.

Нова локація Lion Coffee з’явилася в інноваційному парку UNIT.City, це вже шостий заклад Lion Coffee у Києві. В меню —  класичні кавові напої: допіо, еспресо, капучино, лате, раф, флет вайт, а також какао, матча, пуер і чай. Залежно від вподобань гостя, каву тут готують на арабіці або на бленді. До свого напою можна замовити круасани та десерти. Lion Coffee — це київська мережа кав’ярень, яку спільно створили Ренат Маматказін, володар титулу «найкращий бариста у класичній дисципліні 2017», і Антон Дихніч. Інші заклади мережі знаходяться на станції метро «Лук’янівська» та на вулицях В. Гетьмана, Володимирській і Прорізній.

CaféBoutique

Де: вул. Тургенівська, 16.

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: магазин–кав’ярня, офіційний дилер багатьох кавових марок, продаж кави свіжого обсмаження, кавові аксесуари.

Концепція CaféBoutique об’єднує в собі формати магазину і кав’ярні. Тут можна як придбати каву свіжого обсмажування, так і замовити смачний кавовий напій. В меню CaféBoutique – кавова класика: еспресо, капучино, лате, допіо, флет–уайт, пуровер, кемекс, колд–брю і фільтр. CaféBoutique вже протягом 11 років радує киян якісною кавою. Інші заклади мережі працюють на вулицях Саксаганського та Хорива.

П’яна вишня

Де: Оболонський проспект, 1Б, ТРЦ Dream Town.

Бюджет: ₴₴.

Напої: вишнева настоянка – 395 грн/1 л, 215 грн/500 мл, 95 грн/200 мл, 55 грн/100 мл.

Деталі: львівська мережа моно–кафе, в основі концепції і меню – вишнева настоянка власного виробництва, подарункові пляшки, солодощі.

Ще один заклад мережі «П’яна вишня» (франшиза львівського холдингу FEST) відкрився в столиці. Тепер знамениту настоянку можна спробувати і в ТРЦ Dream Town — як і в інших барах мережі, фірмовий напій можна випити на місці або взяти з собою в пляшках різної ємності. У фірмовій настоянці від «П’яна вишня» тільки три інгредієнти: вишня, цукор і молодий коньячний спирт. До настоянки пропонують десерти, переважно фруктові та вишневі.

Пан Веган Сила Рослин

Де: між виходами станції метро «Виставковий центр» (ближче до новобудови).

Бюджет: ₴.

Страви: бургер із нутовою котлетою – 35 грн, рол із фалафелем – 35 грн, хот–дог – 40 грн.

Деталі: веганський фаст–фуд, знаходиться біля метро «Виставковий центр», веганські альтернативи, роли, бургери, хот–доги, готівковий і безготівковий способи оплати.

1 квітня почала свою роботу точка веганського фастфуду «Пан Веган Сила Рослин». Тут гостям пропонують роли, бургери, хот–доги і тістечка. Замість продуктів тваринного походження в страви додають веганську альтернативу — нутову котлету, сейтанові сосиски, сири на основі кокосового молока. «Пан Веган» розташований між двома виходами зі станції метро «Виставковий центр». Незабаром планують запустити доставку.

Plagiat Contact Bar

Де: вул. Велика Васильківська, 46 (салон Filler).

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кавовий сервіс, знаходиться в салоні краси в центрі міста, авторські кавові напої, солодощі від українських кондитерів, фірмові брауні від Veterano Brownie, веганські цукерки.

Стаціонарна точка відомого багатьом киянам виїзного кавового сервісу Plagiat Contact Bar запрацювала в салоні Filler на Великій Васильківській. В закладі варять каву та пропонують авторські кавові напої, наприклад, з додаванням просеко та сиропу бузини, готують запашний чай з родзинок та матча на рослинному молоці. До улюбленого напою Plagiat Contact Bar пропонують різноманітні солодощі від українських кондитерів: від хрусткого «Наполеону» та чізкейку з маракуйєю до різних видів макарун. Тут можна спробувати фірмові брауні від Veterano Brownie та ніжні муси від The Garden. Для тих, хто віддає перевагу десертам без цукру, в меню є рожевий шоколад, приготований з додаванням лактулози.

Zbirka

Де: вул. Костянтинівська, 21.

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: мистецький хаб на Подолі, бар, салон краси, магазин одягу секонд-хенд, відповідальне споживання, органічний посуд, коктейлі.

Новий мистецький хаб Zbirka відкрився на Подолі в кінці квітня. Тут пригощатимуть смачними коктейлями та здоровою їжею – боулами, сендвічами. Бар, як і хаб, створений за концепцією відповідального споживання — посуд тут повністю екологічний, виготовлений з переробленої пшениці, а після використання йде на корм для тварин. Окрім бару на першому поверсі, хаб Zbirka об’єднує салон «Притон краси» та концептуальний магазин одягу секонд-хенд Second Chance.

Фото: Facebook Salo Bar, Ottoman house cafe, Anderson Cafe Kiev, Пироги та друзі, Пиріжкова «Тітка Клара», Rakhat Lukum, Restaurant Welcome Eat, Champion Hall, Pro Coffee, Міля Beer Shop, Sharikava, Tbiliso, Malevich, Gonzo Bar, I’m Burger, Il Molino, Takava Coffee–Buffet, STRONG BAR, Restaurant & bar «ДУША», PESTO CAFE, Menya Musashi, Kohana Kava, Star Burger, М’ясторія, Balcone Coffee Bar, Lion Coffee у UNIT.City, П’яна вишня, Пан Веган Сила Рослин, Plagiat Contact Bar, Zbirka

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi