Соте з морепродуктів в ресторанах Києва: 6 закладів, де варто спробувати - PostEat

пошук

Соте з морепродуктів в ресторанах Києва: 6 закладів, де варто спробувати
18-08-2021 0 3631


Де їсти соте та рагу з морепродуктів, з’ясовувала редакція PostEat. Соте з морепродуктів — популярна страва середземноморської кухні, яку готують з різних сортів риби та молюсків і соусу — класичного або авторського. При всій простоті та невимушеності рецепту соте, страва ця по-справжньому вишукана — ніжність риби та солодкий присмак м’ясистих молюсків, свіжість соусу та пряність трав створюють неповторний коктейль з ароматом моря.

Taverna

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 4

Бюджет: ₴₴.

Страви: соте з морепродуктів – 500 грн.

Деталі: сімейна таверна на Русанівці, грецька кухня, рибна вітрина, відкритий мангал, фермерські сири з Греції, великий вибір морепродуктів, резерв столів, жива музика, дитяче меню, доставка, винна карта, формат take away.

Сімейний ресторан грецької кухні Taverna вже не перший рік є улюбленою родинною локацією напроти мальовничої Русанівської набержної. Тут наслідують щирість та щедрість грецького застілля, на якому завжди багато смачних страв середземноморської кухні. Свіжа риба і морепродукти — неодмінна частина грецької кухні, в ресторані Taverna ви зможете обрати улюблені позиції на вітрині: чорноморського бичка, середземноморську дорадо, диких креветок чи ніжних бебі кальмарів та восьминогів. Усе розмаїття смаку морепродуктів шукайте у соте, до якого неодмінно пасувати келих охолодженого білого вина.

Риба Пила

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 112

Бюджет: ₴₴.

Страви: соте з морепродуктів: восьминіг – 490 грн/100 г, кальмар – 200 грн/100 г, рапани – 170 грн/100 г, гребінець – 310 грн/100 г, креветка – 240 грн/100 г.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, заклад мережі Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий вилов щодня, рибна лавка, винна карта, літня тераса, резерв столів, доставка.

Риба Пила — рибний ресторан мережі BULLDOZER GROUP UKRAINE у центрі міста зі стравами з риби та морепродуктів власного чорноморського вилову. У меню ресторану справжнє рибне розмаїття та морські делікатеси від концепт-шефа Сергія Юрчишина. Інтер’єр закладу концептуальний та місцями брутальний, з оригінальним декором: підвішеним до стелі скелетом морської істоти та інсталяціями на стінах з іржавих циркулярних лез та ручних пил. У закладі є кілька зал, невелика VIP-кімната та затишна тераса. Обожнювати морепродукти смачніше в закладі, де справжній культ свіжого улову, а також в компанії однодумців. Соте з морепродуктів дозволить влаштувати квест смаками: тут і кальмари, ніжні гребінці, креветки та справжні чорноморські рапани. Підсмажений хліб рекомендують вмочувати у соус та насолоджуватись кожною миттю на літній терасі Риби Пили.

Catch Seafood Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 12

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: соте з морепродуктів у винному соусі (страва для двох) – 1250 грн.

Деталі: ресторан мережі La Famiglia, знаходиться в центрі міста, акцент на рибі та морепродуктах, комунальний стіл, кілька видів устриць, страви на грилі, винна карта, бар шампанського, паркінг, формат take away, kids friendly.

Catch Seafood Restaurant — заклад із величезним вибором страв з риби та морепродуктів. Тут один з найбільших у столиці асортиментів риби та морепродуктів, 8 видів устриць, 130 видів шампанського, а також грандіозний асортимент білих вин. У меню Catch ви знайдете камбалу тюрбо, морського язика, дикого сібаса, тунця, а також безліч інших морських делікатесів. Зіркою меню можна вважати соте з морепродуктів — хвости тигрових креветок, вонголе, кальмар та сібас у легкому винному соусі, страву варто замовляти на двох.

Маяк

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 2

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: соте з морепродуктів – 575 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на лівому березі Дніпра, панорамні вікна з видом на ріку, два поверхи, страви на грилі, винна кімната, понад 250 видів вина, коктейльна карта, великий вибір міцного елітного алкоголю, резерв столів.

Ресторан «Маяк» розташований на березі Дніпра, з його панорамних вікон відкривається дивовижний краєвид на річку. Інтер’єр ресторану виконаний в теплих тонах, зали прикрашені дизайнерськими дзеркалами й світильниками. В меню ресторану — класичні страви європейської та середземноморської кухонь. У багатій винотеці ресторану можна знайти вина з кращих винних регіонів світу. На вечерю пропонують обрати соте із морепродуктів: креветки, кальмари, гребінці, восьминіг, мідії, дорадо з вершковим або томатним соусом — ідеально смакує з келихом білого вина.

FISH HOUSE

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Іоанна Павла ll, 5 (ТЦ Good Life, 2 поверх).

Бюджет: ₴₴₴. 

Страви: соте з морепродуктів в карамельному соусі – 690 грн.

Деталі: ресторан авторської рибної кухні, устричний бар, рибний бутик при ресторані з великим асортиментом риби, морських молюсків і ракоподібних, асортимент бутика постійно поповнюється, ексклюзивна вітрина-човен від компанії Adriatic Sea International, літня тераса, чайна колекція.

У ресторані авторської рибної кухні FISH HOUSE представлені страви з риби і морепродуктів, краби, устриці, а також суші, роли та сашимі. Великий вибір морепродуктів і свіжої риби на вагу дозволить вам у будь-який день насолодитися улюбленими молюсками і рибними стравами. Ви також можете придбати рибу і морепродукти додому — при ресторані є рибний бутик, асортимент якого постійно оновлюється. Соте з морепродуктів в ресторані готують в карамельному соусі, складається воно з гребінців, восьминога, креветок, бебі кальмарів та каракатиць.

Adriatic Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Інститутська, 19

Бюджет: ₴₴.

Страви: соте з морепродуктами Adriatic – 528 грн, соте з крила ската – 584 грн.

Деталі: рибний ресторан, страви балканської та середземноморської кухонь, знаходиться в центрі міста, шеф-кухар Далібор Міленкович, акцент на морепродуктах, устриці, лобстери, шоу-подача, кілька зал, винна карта, резерв столів.

Рибний ресторан Adriatic знаходиться на Липках. Це власний проєкт шеф-кухаря Далібора Міленковича, він спеціалізується на роботі з рибою, морепродуктами та балканській кухні. В закладі створили куточок Адріатики у центрі Києва та готують рибу й морепродукти так, як їх готують на узбережжі. В меню — свіжі устриці, рибні севіче та тартари, брускети з рибою, кав’яр, живий лобстер та різноманіття морепродуктів: восьминоги, кальмари, гребінці. Соте з морепродуктами Adriatic — це авторська страва шефа Далібора Мілєнковича, в якій поєднали всю душу адріатичної кухні, тепло та щедрість Середземного моря.

Головна фото: Catch Seafood Restaurant

Фото: Facebook Taverna, Рыба Пила, Catch Seafood Restaurant, Маяк, FISH HOUSE, Adriatic Restaurant.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi