пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat вирішила не тільки розповідати про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й дізнатись про їх життєві цінності та думки.
Сьогодні принципами життя і роботи ділиться співвласник київської групи ресторанів Rest Emotion Володимир Григорі.
Я не можу жити без їжі, води та відгуків гостей у Google.
Я ніколи не дивився «Гру Престолів».
В роботі головне почуття гумору та самоіронії.
Головна цінність в житті — це їжа, вода та відгуки гостей у Google.
Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то, як завжди, я б ним скористався.
Мій головний козир — це пункт 3.
Я не прощаю в роботі брехню і погані відгуки у Google.
Мій ідеальний день — поїсти, випити, почитати Google відгуки та, бажано, все це десь з видом на океан.
Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це була б пюрешечка з оселедцем слабого засолу ммммм…
Головне в ресторані — це гості, коли їх не має, то немає і ресторану.
Якби мені дали $1 000 000, я б взяв.
Найдивніший комплімент, який мені говорили — «культурне хамло».
Найдивніша їжа — це пюрешка без оселедця.
Професіоналізм проявляється у професіоналів, а це вже не тільки досвід і певні знання, а ще й самоприйняття та вміння нести відповідальність за свої дії та за дії підлеглих, або за бездіяльність, що буває частіше)
Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «Їж, пий, читай відгуки, люби».
Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я і моя молода команда зробили.
Фото надані Володимиром Григорі
Читайте також:
Принципи життя і роботи гастродіячів: ресторатор Вардкес Арзуманян
Принципи життя і роботи гастродіячів: ресторатор Савва Лібкін
Принципи життя і роботи гастродіячів: ресторатор Дмитро Борисов
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi