Принципи життя і роботи гастродіячів: бармен Владислав Романішин - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: бармен Владислав Романішин
16-03-2021 0 413


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat розповідає не тільки про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й про їх життєві цінності та думки. Сьогодні принципами життя і роботи ділиться бренд-бартендер мережі ресторанів Synergy Group, Bar Community Manager Pernod Ricard, срібний призер барного конкурсу World Class Ukraine 2017 та співвласник коктейльного бару Flacon в Одесі Владислав Романішин.

Я не можу жити без нових викликів. Це мій засіб не зупинятися, це те, що змушує прокидатися вранці і щось робити, рухатися вперед. Я ставлю перед собою нові цілі, візуалізую їх і прагну до їх виконання. Причому цілі можуть бути абсолютно різні, як відкрити свій бар, так і лежати, зустрічати світанок де-небудь біля берегів Тихого океану.

Я ніколи не … (так багато варіантів). Так багато ще справ не зроблено. Наприклад, я ніколи не катався на ковзанах. Моя дружина говорить, що я боюся, але хіба є люди, які люблять падати на холодний і зовсім не м’який лід😅

В роботі головне пристрасть. Якщо людина повна натхнення і пристрасті, для неї немає неможливих завдань

Головна цінність в житті — це віра в себе. Віра в те, що все можливо. Віра в людей, які поруч з тобою.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то я б нічого не став міняти. Все те, що було зі мною привело мене туди, де я є зараз. І нехай місцями цей шлях був нелегким, я задоволений результатом)

Мій головний козир — це вміння вникнути в суть питання і розкласти все «по поличках». Та незважаючи на такий аналітичний склад розуму, я досить творча людина. Напевно, це і є мій найбільший козир)

Я не пробачаю в роботі пофігізм і нехлюйське ставлення. Коли людина не віддається своїй справі, позитивного результату чекати не варто. І я зараз не кажу про ситуацію, коли людина втомилася або втратила мотивацію. Я кажу про пофігізм та байдужість, як «заводські настройки — за замовчуванням».

Мій ідеальний день — це день, сповнений нових вражень та емоцій.

Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це було б дуже погане життя)) Але якщо треба вибирати, нехай це буде банан.

Головне в ресторані — це люди. Люди роблять будь-який проект живим, вселяють в нього душу. Зараз я говорю і про команду, яка наповнює його енергією, і про гостей, які приходять насолодитися тим, що хотів створити власник. На друге місце після людей я б поставив «ідею» — це те, що буде відрізняти поганий ресторан від хорошого, а хороший від видатного.

Якби мені дали $1 000 000, я б відправився в навколосвітню подорож. Я дуже люблю подорожувати, це мій спосіб перезавантажитися від роботи і суєти, і наповнитися новими ідеями і енергією. 2020-й рік не радував нас можливістю багато подорожувати. Вірю, що в 2021 в цьому плані буде все набагато легше та краще!

Найдивніший комплімент, який мені говорили. Було насправді щось смішне. Але, на жаль, не можу згадати.

Найдивніша їжа — це устриці. До сих пір не можу зрозуміти, в чому їх суть і звідки такий хайп))

Професіоналізм проявляється у дрібницях. Професіонал -— це той, хто здатний відповісти на будь-яке питання. Чому він так приготував коктейль, чому саме ці інгредієнти, чому саме ця техніка, чому саме така температура, чому така подача і так далі. Це усвідомлений підхід до справи, для мене це одна з основних рис професіоналізму.

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось: «Це прекрасне життя»

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б привернув увагу іноземних експертів і в цілому міжнародної спільноти. Мені здається цього більш ніж достатньо, так як на моє особисте переконання, рівень барів і ресторанів в Україні дуже високий. Нам лише потрібно: щоб уряд нам не заважав, і про нас все більше і більше дізнавалися на міжнародному рівні.

Фото надані Владиславом Романішиним

Читайте також:

Принципи життя і роботи гастродіячів: бармен Дмитро Камбер

Принципи життя і роботи гастродіячів: бармен Назар Макаров

Принципи життя і роботи гастродіячів: бармен Михайло Сафонюк

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi