Принципи життя і роботи гастродіячів: бармен Дмитро Камбер - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: бармен Дмитро Камбер
24-02-2021 0 396


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat розповідає не тільки про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й про їх життєві цінності та думки. Сьогодні принципами життя і роботи ділиться бар-менеджер одного з найкрасивіших і атмосферних барів Одеси The Fitz Дмитро Камбер.

Я не можу жити без солодкого! Це перше, що прийшло в голову. Я страшний ласун, одного разу намагався відмовитись від солодкого. Вистачило мене на один тиждень, думав, когось вбю в цей період… А якщо серйозно, окрім родини, роботи, забігаючи вперед, буде про це питання. Це вихідний. У сенсі, працюючи в сфері гостинності, ми багато часу присвячуємо іншим людям і це круто. У мене існують дні, коли я відпочиваю від всіх, ось взагалі від всіх, відновлюю сили, такий собі мій день.

Я ніколи не скажу, «я ніколи») Я подорожувати люблю, і є купа місць, де я ніколи не був. Є мрія — подорож на автобудинку, ну це стає дуже модно останнім часом. Ось купив собі в минулому році ретро мікроавтобус, думаю перетворити його в автодім, коли ремонтувати закінчу))

В роботі головне працювати. А ще дуже круто занурюватись із головою у процес, в оточенні таких же фанатиків.

Головна цінність в житті — це сім’я, близькі люди — це головне! Далі, відразу за сім’єю, поруч йде робота. Крім нагород, які ти отримуєш в процесі — самореалізація, кар’єра, гроші. Важливий процес, якась щоденна рутина, я це на карантині усвідомив.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то я нічого б не змінював. Безумовно знайдуться речі, за які соромно або відчуваєш жаль, але в них є правдивість, в них є я. Якщо все стерильно, в цьому немає цінності. Плюс, всі ж дивилися фільми, де змінюючи минуле змінюється і майбутнє. Не зрозуміло, що вийде)). Хоча, я говорю зараз так, розуміючи, що такої можливості, змінити, ніколи не буде)

Мій головний козир — тут, напевно, краще спитати людей з мого оточення, їм видніше.  

Я не прощаю в роботі… Я не можу сказати, що я настільки категоричний у роботі та житті. Є відчуття справедливості, існують правила, вимоги на такі випадки.

Мій ідеальний день — ну якщо пам’ятаєте те почуття, коли в школі відмінили кілька останніх уроків і раптом у тебе є додатковий час на ігри, неробство, не важливо. Так і зараз — якщо ти встиг вже зранку щось зробити і раптом у тебе звільнився час, особисто для тебе, круто)

Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це були б, напевно, голубці, моя бабуся готує неймовірні голубці.

Головне в ресторані — всі ресторани різні, у всіх є свої цінності, свої гості. Головне бути чесними у всьому, В концепції, інтер’єрі, в продукті, в гостинності, мені здається люди відчувають десь на підкірці, коли все по-справжньому.

Якби мені дали $1 000 000 — а мені його треба буде повернути чи ні? Припустимо, що ні: ось тут у мене під вікном стоїть Volkswagen Multivan 6.1 ось такий ось куплю, ще вирішу кілька побутових питань. Витрачу частину на подорожі та освіту, до таких грошей треба бути готовим. Ось, і займусь заробітком. А ще, перш за все, я два дні не буду витрачати ні цента, спочатку хочу усвідомити себе в ролі мільйонера. А потім за списком.

Найдивніший комплімент, який мені говорили — ризикну припустити, що досі не говорили.

Найдивніша їжа — згадав як працював на судні кухарем, і частина команди була з Азії, і вони просто фанатіли, коли я їм смажив попередньо висушену мойву, запах стояв на все судно)

Професіоналізм проявляється… десь чув фразу «професіонал відрізняється від непрофесіонала тільки кількістю часу витраченого на досягнення мети».

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось як мультфільм «Wall-e», обожнюю його, рекомендую подивитись.

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною — не треба, ось ці всі необмежені ресурси, такі історії завжди погано закінчуються. Нехай все рухається своєю чергою, ми і так великі молодці і я впевнений стоїмо на правильному шляху. Єдине, що нас відділяє, це наскільки ми цінуємо те, що у нас є і як ми це підносимо.

Фото надані Дмитром Камбером

Читайте також:

Принципи життя і роботи гастродіячів: бармен Назар Макаров

Принципи життя і роботи гастродіячів: бармен Михайло Сафонюк

Принципи життя і роботи гастродіячів: бармен Олег Якобенко

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi