Принципи життя і роботи гастродіячів: бармен Назар Макаров - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: бармен Назар Макаров
09-02-2021 0 940


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat розповідає не тільки про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й про їх життєві цінності та думки. Сьогодні принципами життя і роботи ділиться переможець World Class Ukraine 2018 і Східноєвропейського Фіналу DRINKS COME TRUE by BOMBAY SAPPHIRE 2019, співвласник F.U.L.L. Bar та бар-менеджер ресторану BARVY Назар Макаров.

Я не можу жити без свободи, багато можу стерпіти, але без свободи думки ми не люди, а роботи.

Я ніколи не був у космосі, а хоч раз, та планую.

В роботі головне бути послідовним, давати більше, ніж від тебе очікують, робити все від душі.

Головна цінність в житті — це свобода.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то нічого б не міняв, я щаслива людина.

Мій головний козир — це якщо я в чомусь впевнений на 100%, то буду бити в одну точку дуже довго.

Я не прощаю в роботі базові речі, брехню, та все подібне.

Мій ідеальний день — прокинутися без будильника, склянку води з медом, розминка, зробити сніданок та провести час з родиною.

Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це було б вітелло тоннато.

Головне в ресторані — це комплекс з багатьох речей, та якщо відокремити щось одне, це персонал.

Якби мені дали $1 000 000, я б, напевно, шукав спосіб зробити з нього більшу суму, та якісь соціально корисні речі.

Найдивніший комплімент, який мені говорили — коли мені було 17 років, сказали наступне «Ох вже цей хлопчик блакитної крові», до сьогодні не розумію, чи тролінг це був)

Найдивніша їжа – іноземцям психологічно дуже складно їсти холодець, вони не розуміють, як можна було курку засунути в желе.

Професіоналізм проявляється в увазі до деталей, жадібності до знань, уміння адекватно оцінити свій рівень в порівнянні з іншими колегами, зрозуміти їх плюси і навчитися їм.

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось історія «Історія довжиною в життя» або «І все ж хто я?».

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною — тут дуже багато взаємопов’язаних ниток, потягнувши за одну, потягнеш і інші, але якщо прям глобально, то:

1. Поглиблене вивчення англійської мови в усіх школах.

2. Скасував би візи для більшості країн, крім тих, хто вороже до нас ставиться — не чекав би спочатку від них першого кроку, як заведено у наших дипломатів.

3. Знизив би податки на підприємства!

4. Зробив би всім безоплатно закордонні паспорти, в нас їх зараз дуже замало, не більше 3 млн. Це жах, тоді б більше людей поїхало і побачило як живуть більш розвинуті країни, а повернувшись, захотіли б поліпшити життя свого кола.

5. Привів би до ладу всі дороги — це артерії не тільки для нас, а ще і для інших країн, ми дуже круто розташовані для транзиту, та якщо в нас не буде нормальних доріг, то нічого не буде.

6. Розробив би держпрограму по залученню всіх світових метрів барної і ресторанної сфери.

7. Ну і, звичайно, потрібно стати частиною Європейського Союзу, щоб легше всім було вести торгівлю і пересуватися.

Фото надані Назаром Макаровим

Читайте також:

Принципи життя і роботи гастродіячів: бармен Олег Якобенко

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Олександр Йоурз

Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Марина Левадна

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi