Дивіться трейлер фільму про дослідницю мексиканської кухні Діану Кеннеді - PostEat

пошук

Дивіться трейлер фільму про дослідницю мексиканської кухні Діану Кеннеді
17-03-2020 0 626


97-річна Діана Кеннеді (Diana Kennedy) присвятила життя дослідженню гастрономію Мексики. У квітні 2020 року буде презентовано документальний фільм Diana Kennedy: Nothing Fancy з її історією.

Уродженка Великої Британії Діана Кеннеді близько 50 років свого життя присвятила гастрономічним подорожам Мексикою. З 1950-х років вона відвідала сотні віддалених селищ, ринків, забігайлівок та вуличних яток з їжею, щоб зібрати енциклопедичні знання про мексиканські страви та локальні інгредієнти.

 

 

Діана в інтерв’ю називає себе «кулінарним антропологом», а влада Мексики за внесок у розвиток місцевої гастрономії нагородила британку найвищою нагородою країни — Орденом Ацтекського орла.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Для фільму Diana Kennedy: Nothing Fancy Діана разом зі знімальною групою вирушає в чергову подорож Мексикою, відвідує ринки та віддалені від цивілізації райони. У фільмі також знялись шефи Хосе Андрес (José Andrés), Рік Бейлес (Rick Bayless), Еліс Уотерс (Alice Waters) та Габріела Камара (Gabriela Camara). Вони діляться тим, як робота Діани Кеннеді вплинула на них та їх страви.

Наразі Діана Кеннеді займається створенням Центру гастрономії Мексики, куди буде передано її дім, колекція кухонного приладдя з різних регіонів Мексики, спецій та бібліотека.

Фото: dianakennedycenter.org

 

Читайте також:

На Netflix з’явився фільм про «батька» сучасної гастрономії США

Eater зняв фільм про те, як «Табаско» виробляє 700 000 пляшок гострого соусу на день

Як у кіно: 10 фільмів про шеф-кухарів та гастрономію

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi