Одинадцятий випуск другого сезону подкасту «Реве та стогне ресторатор». У гостях — Ярослав Друзюк, журналіст, колишній головний редактор The Village Україна - PostEat

пошук

Одинадцятий випуск другого сезону подкасту «Реве та стогне ресторатор». У гостях — Ярослав Друзюк, журналіст, колишній головний редактор The Village Україна
21-03-2024 0 313

Партнери

Автор


Подкаст «Реве та стогне ресторатор» від Poster, української системи автоматизації для ресторанів. В ньому ведучі спілкуються з гостями про ведення бізнесу, маркетинг, тренди в ресторанах, продукти й кухню, успіхи та факапи. 

Ведучі подкасту, Лейла Туваклієва та Сашко Боїм, поспілкувалися з Ярославом Друзюком про те, як зараз працюють українські медіа та скільки коштує публікація в The Village. Також багато говорили про критику, конфлікти та за що було соромно Ярославу. Зокрема, ви дізнаєтесь чому він ніколи не захоче відкрити свій заклад.

Вийшла дуже цікава розмова з поглядом на сферу зі сторони, величезним досвідом та обізнаністю ресторанної спільноти.

А наприкінці епізоду вас чекає цікавий та кльовий розіграш з особистим подарунком від Ярослава, тож слухайте весь випуск і беріть участь в розіграші. 

Подкаст доступний для прослуховування та перегляду на всіх подкаст-платформах та Youtube-каналі Poster

Додамо, що у першому сезоні подкасту гостями вже стали Аня ЗавертайлоІлля СьомінІгор СухомлинЄвген КлопотенкоМіралі ДілбазіФелікс БезрукАндрій та Таня МикитинВолодимир ЯрославськийПавло ГукТимур Габуєв та Аня КозаченкоЖеня Білоусов, Сашко БоровськийВолодимир ЗадіракаОлександр та Дар‘я Трофіменкови. У другому сезоні подкасту першим гостем був Стас ЗавертайлоАртем ВрадійМарія ДідковськаОлександр ЖиляєвОлексій МаурінОлексій Дмитрієв та Юрій Кошик.

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi