пошук
Николай Бат
Автор
пошук
Николай Бат
Автор
В рамках підготовки до запуску друкованого видання «Гастрономічний Космос», яке буде презентовано у Києві 12 квітня 2018 року в Міжнародний День Польоту Людини в Космос, продовжуємо знайомити вас з шефами та їх цікавими думками щодо розвитку української гастрономії, її виходу на світову орбіту.
ВОЛОДИМИР ЯРОСЛАВСЬКИЙ / Lucky Restaurant Vinoteque
Шеф – це не просто кухар. Це управлінець. Окрім вміння готувати необхідне вміння управляти. Це кулінарні курси не дають, і я вважаю, що саме цієї складової менеджменту для кухарів не вистачає в Україні. Шеф – це 80% управлінець, 10% — талант і ще 10% — терпіння. Найкращий освітній базис управління сьогодні надають зарубіжні освітні інституції в сфері гастрономії.
VOLODYMYR YAROSLAVSKYI / Luck Restaurant Vinoteque
A chef is not just a cook. It is a manager. One must be able to manage apart from cooking. They don’t teach this at cooking schools, and I believe this particular thing, management for cooks, is lacking in Ukraine. A chef is 80% manager, 10% talent and another 10% – patience. Today, you can get the best educational basis only in foreign educational institutions that work in the field of gastronomy.
Вже 12 квітня 2018 року в Міжнародний День польоту людини в космос відбудеться презентація унікального професійного друкованого видання «Гастрономічний Космос», метою якого виступає популяризація української гастрономічної культури, її ефективна та почасти ефектна інтеграція до світового простору гастрономії.
Замовити журнал можна за посиланням
Читайте також в журналі Гастрономічний космос. vol.1: «Поїхали»:
Запуск унікального друкованого журналу «Гастрономічний космос»
CHRISTIAN WIEGAND CLAUSEN / RAY
COSTANTINO PASSALACQUA / OSTERIA PANTAGRUEL
СЕРГІЙ БАЙСАРЕВИЧ /BARVY vs ІЛЛЯ СЬОМІН / TIN TIN
ЖЕНЯ МИХАЙЛЕНКО / Noodle vs Marketing / Bánh mì vs Marketing
МІРАЛІ ДІЛБАЗІ / ГОСТЕРІЯ ХАТА ПОДОПРИГОРА
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi