пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat розповідає не тільки про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й про їх життєві цінності та думки. Сьогодні принципами життя і роботи ділиться переможець World Class Ukraine 2018 і Східноєвропейського Фіналу DRINKS COME TRUE by BOMBAY SAPPHIRE 2019, співвласник F.U.L.L. Bar та бар-менеджер ресторану BARVY Назар Макаров.
Я не можу жити без свободи, багато можу стерпіти, але без свободи думки ми не люди, а роботи.
Я ніколи не був у космосі, а хоч раз, та планую.
В роботі головне бути послідовним, давати більше, ніж від тебе очікують, робити все від душі.
Головна цінність в житті — це свобода.
Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то нічого б не міняв, я щаслива людина.
Мій головний козир — це якщо я в чомусь впевнений на 100%, то буду бити в одну точку дуже довго.
Я не прощаю в роботі базові речі, брехню, та все подібне.
Мій ідеальний день — прокинутися без будильника, склянку води з медом, розминка, зробити сніданок та провести час з родиною.
Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це було б вітелло тоннато.
Головне в ресторані — це комплекс з багатьох речей, та якщо відокремити щось одне, це персонал.
Якби мені дали $1 000 000, я б, напевно, шукав спосіб зробити з нього більшу суму, та якісь соціально корисні речі.
Найдивніший комплімент, який мені говорили — коли мені було 17 років, сказали наступне «Ох вже цей хлопчик блакитної крові», до сьогодні не розумію, чи тролінг це був)
Найдивніша їжа – іноземцям психологічно дуже складно їсти холодець, вони не розуміють, як можна було курку засунути в желе.
Професіоналізм проявляється в увазі до деталей, жадібності до знань, уміння адекватно оцінити свій рівень в порівнянні з іншими колегами, зрозуміти їх плюси і навчитися їм.
Якби моє життя було фільмом, воно б називалось історія «Історія довжиною в життя» або «І все ж хто я?».
Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною — тут дуже багато взаємопов’язаних ниток, потягнувши за одну, потягнеш і інші, але якщо прям глобально, то:
1. Поглиблене вивчення англійської мови в усіх школах.
2. Скасував би візи для більшості країн, крім тих, хто вороже до нас ставиться — не чекав би спочатку від них першого кроку, як заведено у наших дипломатів.
3. Знизив би податки на підприємства!
4. Зробив би всім безоплатно закордонні паспорти, в нас їх зараз дуже замало, не більше 3 млн. Це жах, тоді б більше людей поїхало і побачило як живуть більш розвинуті країни, а повернувшись, захотіли б поліпшити життя свого кола.
5. Привів би до ладу всі дороги — це артерії не тільки для нас, а ще і для інших країн, ми дуже круто розташовані для транзиту, та якщо в нас не буде нормальних доріг, то нічого не буде.
6. Розробив би держпрограму по залученню всіх світових метрів барної і ресторанної сфери.
7. Ну і, звичайно, потрібно стати частиною Європейського Союзу, щоб легше всім було вести торгівлю і пересуватися.
Фото надані Назаром Макаровим
Читайте також:
Принципи життя і роботи гастродіячів: бармен Олег Якобенко
Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Олександр Йоурз
Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Марина Левадна
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi