Відкрито реєстрацію на громадські обговорення щодо майбутнього Житнього ринку - PostEat

пошук

Відкрито реєстрацію на громадські обговорення щодо майбутнього Житнього ринку
15-05-2024 0 206


Шеф-кухар, ресторатор та громадський активіст Євген Клопотенко повідомив, що вже у червні плануюється проведення громадських слухань у стінах Київської міської ради щодо майбутнього Житнього ринку. «Щоб сформувати спільний погляд в майбутнє ринку, що фактично стане основою майбутнього інвест-проєкту і вже міська влада вирішить, яка форма буде найкраща для його реалізації», — зазначає Клопотенко.

Під час зустрічі представники місцевої влади, адміністрації ринку, бізнесу, а також активісти, урбаністи та жителі Подолу сформують спільну візію майбутнього ринку, яка ляже в основу проєкту реновації простору. Долучитись до обговорення, попередньо зареєструвавшись за посиланням. Дата громадських обговорень буде визначена пізніше.

У травні 2023 року, за підтримки КМДА, Клопотенко та його команда активно впроваджували плани щодо створення на території Житнього ринку гастрономічно-культурного хабу. Активісти залучили всіх бажаючих до великого прибирання території та організовували два поп-апи, щоб зібрати кошти на ремонтні роботи.

Окрім цього, командою Клопотенка було влаштовано громадські обговорення щодо майбутнього Житнього ринку. За словами ресторатора, на весну 2024 було заплановано проведення презентації проєкту відродження Житнього.

В березні з’явилась інформація про оголошення аукціону щодо довгострокової оренди Житнього ринку, який викликав обурення у громадськості та згодом був скасований.

Фото: www.facebook.com/zhytniy.rynok/

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi